Hur man tar bort Stock Bar Slutar Off Your CBR F3

De små metall lock i ändarna av din Honda CBR600 F3: s styre kallas stångände vikter och tjänar till att minska graden av motorns vibrationer under en åktur. Bar end vikter erbjuder även en liten mängd av skydd under en låg hastighet slide. Ta bort vikter bar end, att antingen ersätta skadade delar eller för att ersättas av en uppsättning av eftermarknaden vikter, kan åstadkommas med endast ett fåtal verktyg. Vissa bar end vikter använder en expanderande sockel, kräver avlägsnandet av en uppsättning interna vikter från styret. Saker du behöver
Locking hjulkloss
stjärnskruvmejsel
glidhammare med en 6 mm gängad spets
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på sin kick stativ eller placera motorcykelns framhjul till en låsning hjulkloss att hålla motorcykeln upprätt.
2

Håll viktstång slutet, ligger i slutet av styret, på plats med en hand . Lossa fästskruven från svärdsspetsen änden, med en stjärnskruvmejsel. Lämna viktstången änden och montera bult fäst vid styret, om du ska installera en eftermarknad utvidgning-mount viktstång slut. Ta monteringsbulten och bar end vikt, om du ska byta viktstången änden med en annan stock vikt eller en bolt-on-typ eftermarknaden bar ändvikten.
3

tag i baren ändvikten, dra sedan skivstången änden bort från motorcykeln tills den inre vikten är fritt från styret. Skruva stångänden vikt skruv och ta sedan bort intern vikt, med användning av en glidhammare försedd med en gängad 6 mm tips, om den interna vikt inte kan dras ut för hand. Hoppa över detta steg om du ska installera ett annat lager viktstång änden eller en bolt-on-typ eftermarknaden bar ändvikten.
4

Skjut änden av den nya baren ändvikten i slutet av styret för hand. Rikta den upphöjda delen av baren ändvikten inre cafe med skåran skuren i slutet av den interna vikten, om du installerar ett nytt lager vikt eller en bolt-on-typ eftermarknaden bar end vikt. Dra stången ändvikten monteringsbult, med en stjärnskruvmejsel. Dra en expansion-mount bar ändvikten monteringsbult, med hjälp av en 5 mm insexnyckel.
5

Drag och vrid viktstång änden lätt för hand för att säkerställa att baren ändvikten inte flytta eller rotera . Dra åt fästskruven ytterligare kvartalet till halvt varv, antingen med en stjärnskruvmejsel eller en 5 mm insexnyckel, om baren ändvikten flyttas alls.
6

Ta baren slutet och interna vikter från kvarvarande styret, om det behövs, med den metod som beskrivs ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111310.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.