Hur Oil en kedja

Kedjor, såsom de som används med utväxling på cyklar och motorcyklar, är ofta utsatta för dåliga väderförhållanden. Sådana förhållanden bryta ner oljan smörjmedel som hjälper kedjan att fungera effektivt. För att förhindra allvarliga kedja problem eller brott, måste du smörja kedjan regelbundet och på ett sådant sätt att vägen crud kastas upp från däcken inte fäster smörjmedlet och överföring till växlarna. Det finns några alternativ för att uppnå väl smorda kedjorna. Saker du behöver
Chain flaska
Plast
2 till 3 gram outspädd citrus avfettningsmedel
Vatten
Oil smörjmedel med flyktiga lösningsmedel additiv
Visa fler instruktioner

1

Ta bort kedjan från cykeln. Sätt kedjan i en stor plast dricka flaska med 2 till 3 uns av outspädd citrus avfettningsmedel. Locket och skaka flaskan kraftigt. Fiska kedjan ur flaskan med en bit skrot tråd och skölj den i vatten. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att rengöra kedjan.
2

Köp en tjock smörjmedel med flyktiga lösningsmedel additiv. Denna typ av smörjmedel är utformad för att flyta lätt på kedjan men tillräckligt länge för att tränga igenom de svåra att nå områden i kedjan. De flesta av dessa smörjmedel kommer i en pumpflaska-typ flaska.
3

Installera kedjan på din cykel. Applicera smörjmedel på insidan omkrets av kedjan - sidan mot kedjehjulet. Droppa eller gnugga smörjmedlet direkt på varje rulle. Vrid cykelns pedaler bakåt medan du olja kedjan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107312.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.