Hur Cover My Motorcykel

Any cykel ryttare som inte har turen att ha ett garage bör ha en motorcykel lock . En bra motorcykel skyddar en cykel från naturens element , oavsett om det är snö , regn eller intensiv hetta . Motorcykel täcker finns i en mängd olika storlekar, material och utföranden , men när det blir dags att täcka motorcykeln , är den grundläggande installationen tekniken densamma . När väl täckta , kommer din cykel behålla sin skinande nya utseende . Instruktioner
1

Ta motorcykeln locket från dess förpackning eller påse . Bestäm vilken sidan av kåpan är den främre och som är baksidan . Framsidan av en motorcykel lock har typiskt en tryckt logotyp och baksidan ofta har en tillverkares etiketten sydde in i en söm .
2

Placera kåpan över styret och framhjulet . Dra ned locket och stoppa in den under framskärmen .
3

Dra luckan över baksidan av motorcykeln . Var säker på att det täcker varje del av cykeln . Dra ned locket så långt det går att garantera maximalt skydd .
4

Tillbaka till framsidan av cykeln och dra locket ner ännu mer , om möjligt . Det är vanligt att fronten att vara lite slack när baksidan av locket är på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107640.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.