CABERG hjälm Instruktioner

Caberg tillverkar Department of Transportation-godkända hjälmar motorcykel krasch i Europa. En Caberg hjälm innehåller flera luftventiler att hålla en ryttare sval när du reser på långa resor. Denna flip-up stil hjälm tillåter hela visiret att stiga och den har ett internt solskydd. Denna funktion avlastar föraren från solglasögon under hjälm. Instruktioner
1

Skjut tydlig front visir upp med en hand för att öppna den för extra luftflöde när du rider i långsam hastighet eller vid en stoppskylt. Skjut klart visir ner med ena handen för att stänga den som skydd.
2

Tryck på knappen på framsidan i på munnen området och skjut hela visiret tillbaka för att lyfta fram ytstycket och klart visir i en rörelse. Detta gör att du kan använda hjälmen som en öppen yta modell. Visiret svänger upp och spärrar internt för att stanna kvar i det övre läget. Tryck visiret ner med ena handen för att stänga den.
3

Placera en hand på reglaget på baksidan mitten av hjälmen och tryck framåt för att sänka den interna solskyddet. Solskyddet kommer att stanna vid någon position. Skjut reglaget bakåt för att lyfta den interna solskyddet.
4

Skjut den övre vent öppna med en hand genom att skjuta den bakåt. Den översta vent kontroll är på toppen av hjälmen nära fronten. Skjut den övre ventilen stängs genom att trycka den framåt.
5

Skjut rätt metall sida hakrem i hållaren på den vänstra sidan av hakbandet att låsa den när du cyklar. Tryck på den röda justeringsknappen på hakrem med ena handen för att frigöra låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107936.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.