Hur du ändrar en strålkastare i en Suzuki Katana

Den helt slutna karosseri Suzukis Katana 600 och 750 har graciös, rundade kurvor som vänder sporten-touring motorcykel till ett konstverk. Tyvärr, sade karossen också hämmar en snabb och enkel tillgång till vitala komponenter som gör Katana körningen, komplicerar grundläggande underhållsåtgärder, till exempel ändra en utbränd strålkastare. Med inga synliga sätt att nå strålkastare utan att demontera motorcykeln, kan den enkla uppgiften att byta lampan snabbt bli en frustrerande pärs. Lyckligtvis kan lampan bytas ut utan behov av ett enda verktyg. Saker du behöver
H14 strålkastare glödlampa, 12V60/55W
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta och vrid tändningsnyckeln till "OFF" läge.
2

Reach under den främre kåpan och ta tag i gummistövel på baksidan av strålkastaren församlingen. Vrid boot från sida till sida, tills den kan dras från strålkastarenheten. Dra boot och glödlampan från strålkastaren.
3

Ta bort den gamla glödlampan från kabelnätet kontakt och gummistövel. Sätt i laddaren i ett nytt strålkastarlampa i kabelnätet kontakten. Skjut gummistövel till basen av glödlampan.
4

Placera glödlampan och gummistövel på strålkastarenheten. Tryck ordentligt på gummistövel som sittplats den på strålkastaren.
5

Slå på tändningen och kontrollera att strålkastare lyser. Kontrollera lökens samband med ledningsnätet om strålkastaren tänds inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106995.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.