Hur man tar bort en motorcykel Kopplingshandtag

Kopplingshandtaget av en motorcykel kopplar i och ur kopplingen när den dras och släpps. Detta möjliggör växling i transmissionen och är en fundamental del av motorcykelns drivlinan. Ibland är det nödvändigt att ta bort kopplingshandtaget, t.ex. vid byte av kopplingen kabel eller installera ett nytt styre på din cykel. Processen är relativt enkel och kan göras hemma med verktyg du kanske redan äger. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Dra tillbaka gummit täcker i slutet av kopplingshandtaget för att komma åt kopplingen skaderegleraren kabelhylsan .
2

Twist de två bitar av justerskruven moturs tills utskärning i båda stycken linjer upp med utskärning på kopplingshandtaget.
3

Pull kabelhuset ur kabeln bostäder stopp justermuttern tryck sedan kabeln genom utskärning i justermuttern och kopplingshandtaget. Dra i kopplingshandtaget att avslöja kabeländen. Skjut kabeln slutet av kopplingshandtaget för att frigöra kabeln och skal från kopplingshandtaget.
4

Lossa och tag bort kopplingskåpan bultarna Enhandstving på bakåtvänd del av kopplingshandtaget klämma med en hylsnyckel och uttag. Ta kopplingshandtaget och klämma från styret.
5

Fäst klämman kopplingshandtaget och bultar på kopplingshandtaget så att de inte går vilse och ställ in kopplingshandtaget undan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107839.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.