Hur byter jag en Clutch Lever på en 2005 Softail Deuce Harley Davidson?

Liksom de flesta av de komponenter som utgör en 2005 Harley-Davidson Softail Deuce, är kopplingen en fint utformad instrument. Dessa aluminium spakar skadas lätt, med den rundade toppen bryta av vid minsta tryck. Även om inte skadar totala driften av motorcykeln, förringar en förkortad kopplingshandtaget från Deuce raffinerade utseende. Lyckligtvis är kopplingshandtaget nästan lika lätt att ersätta så det är att bryta det. Saker du behöver
Tänger Wrench
ersätter kopplingen
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på sin spark stå och vrida styret helt till höger för förbättrad åtkomst till kopplingen abborre, spak och kabel.
2

Dra boot gummi damm borta från kopplingen justeraren i mitten av kopplingen kabeln, placerad nära motorcykelns ram. Med hjälp av en skiftnyckel, lossa justerskruven s låsmuttern. Vrid justerskruven medurs för att lossa kabelns spänning.
3

Ta bort låsringen från botten av kopplingshandtaget s svängbulten med tång. Dra svängbulten ur toppen av kopplingshandtaget och dra i spaken ur kopplingen abborre.
4

Dra kabeln pipan ut från botten av kopplingshandtaget och dra kopplingskabel bort från hävarmen. Sätt i kabeln i utbyte kopplingshandtaget. Sätt i kabeln fat i kopplingsvajern slut loop för att säkra kabeln till armen.
5

in kopplingshandtaget in spaken för abborre. Sätt svängbulten i abborre och spaken. Tryck låsringen på svängbulten s spår på undersidan av kopplingshandtaget.
6

Dra kopplingen kabelns spänning, vrida justeringsanordningen moturs tills kopplingshandtaget har 1/8 tum slack mot kopplingshandtaget abborre. Dra kabeln justeraren s låsmuttern med en skiftnyckel och skjut boot gummi damm över justeraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107413.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.