Hur man gör min 125CC Motorcycle Go Faster

När du är bekväm med kraften av din 125cc motorcykel, kanske du vill göra det snabbare. Ökat luftflöde, större avgasrör, minskar i vikt tillsammans med andra eftermarknaden motorcykel modifieringar har du exploderar ner banan snabbare än tidigare. En snabbare 125cc motorcykel ger dem som tävlar en fördel och maklig ryttare mer av en spänning. Försiktighet måste iakttas efter uppgraderingen av prestanda 125cc motorcykel. Ökad acceleration och toppfart ökar också chanserna för kroppsskada i händelse av en krasch. Saker du behöver
Eftermarknad luftfilter
Aftermarket kedjehjul
Nya däck
Eftermarknad avgaser
Olje
Oljefilter Flighter Port och polerat topplock
Borrning och slaglängd kit
Visa fler instruktioner
1

Ta isär luft rutan och ta bort filtret. Filtret är en av de billigaste komponenterna i en 125cc motorcykel men en av de viktigaste. Bränsle antänds med hjälp av luft, så ju mer ren luft som strömmar in i motorn i mer förbränning får du. Luftfilter finns i olika färger, som gult, rött eller vitt. Detta hjälper ryttare vet när de är smutsiga. Om din 125cc motorcykel luftfilter är smutsigt, spraya med rengöringsmedel eller ersätta med en oljad eftermarknaden filter. Också, rengöra någon gunk ur luften box med kontakt renare, vilket gör att ingen smuts eller smuts faller i.
2

Kontrollera oljan för att se till att den är ren. Motorcyklar med 125cc motor väger mindre än större deplacement motorer därmed ryttare har lättare kurvtagning, vilket kan orsaka ökade förändringar i gaspådrag och bromsning. Långvarig bromsning och skurar av acceleration Gunks upp smörjning av motorkomponenter minskande totala prestanda. Se din bruksanvisning för att se hur ofta tillverkningen rekommenderar oljebyten. Om du byter olja, även byta oljefilter.
3

Byt röret lager avgaserna med en eftermarknad avgassystem som innehåller större rör. Motorcyklar med 125cc motorer kommer med liten diameter avgasrör på grund av motorns slagvolym, men det betyder inte att de inte kommer att gynnas av större rör. Ökad avgasrör diameter skapar mer utrymme för motor avfall att lämna din 125cc motorcykel. Se individuella eftermarknaden avgas dyno-läsningar, vanligtvis tillgängliga på distributörens hemsida, för att identifiera potentiella hästkrafter förbättringar.
4

Kontrollera främre och bakre däckens mönsterdjup. Motorcyklar med 125cc motorer är lätta, är så mindre vikt på däcken under acceleration, vilket kan leda till att däcken glider samtidigt påskynda om däcken inte har ordentlig slitbanan. En skallig däck kommer inte greppa terräng samt en helt ny uppsättning, vilket minskar potentiella acceleration och toppfart.
5

Uppgradera din främre, bakre eller båda dreven för ökad makt-band kontroll. Motorcyklar med 125cc motorer saknar toppfart jämfört med större deplacement motorer. Köpa ett främre kedjehjul med färre tänder än lager och en bak med fler tänder än lager kan hjälpa. Varje redskap har ett band set makt styra när det kommer att drabba rev limiter. Sprocket förändringar påverkar makt-bandet för varje växel. Sprocket uppgraderingar kommer inte att öka hästkrafter, men de kommer att ändra utväxlingen.
6

Port och polerar topplock, vilket gör att mer luft att strömma in i förbränningskammaren av din motor. Ändringen innebär en maskinist att ta isär motorn. Den 125cc är kategoriserad som en liten förskjutning motorcykel motor men maskinbearbetning insugs-och avgas-portar för smidigare ökat luftflöde ökar förskjutning effektivitet och leder till högre hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107230.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.