2007 Kawasaki Ninja ZX-6R specifikation

Kawasaki Ninja ZX-6R en sport cykel utformad som en lägre kostnad och mindre kraftfullt alternativ till Kawasaki Ninja ZX-10. Cykeln har varit en del av Kawasaki lineupen sedan 1995. 2007 Kawasaki Ninja ZX-6R är en kraftfull motorcykel som har utvecklats med hjälp av en före detta Grand Prix ryttare. ZX-6R har ett antal funktioner som ärvts från den större, mer kraftfulla ZX-10. Motor Information

Kawasaki Ninja ZX-6R har en total cylindervolym på 599,00 kubikcentimeter. ZX-6R är en fyrtakts, sex-växlad cykel med en kedjedrift och elektrisk tändning. Cykeln har även elektronisk bränsleinsprutning, ett flytande kylsystem och ett kompressionsförhållande på 13,9-till-1.
Ram och fjädring

ZX-6R byggdes var att tävla, och dess kropp visar frukterna av detta arbete. Cykeln har en aluminiumram med en 24,0-graders rake. Den främre hjulupphängningen är utrustad med en 41-millimeters inverterad patron gaffel med top-out fjädrar för bättre hantering vid höga hastigheter, medan den bakre upphängningen har en bottom-Uni-Trak-system med en top-out fjädrar och gasfylld chock. Addera ditt kommenterar: Fysisk specifikation

ZX-6R är mindre än större och mer kraftfull prestanda cyklar, med en sitthöjd på 32,5 inches, en hjulbas på 54,7 inches , och en total bränsle kapacitet på 4,50 liter. Cykeln väger in på 401.2 pounds torr och 454 pounds våt, vilket gör cykeln lite ljusare än sina större motparter.
Hastighet och säkerhet

Kawasaki Ninja ZX- 6R kan vara mindre och mindre kraftfull än Kawasakis ZX-10 super-cykel, men det betyder inte att den är långsam. Cykeln går från noll till 60 mph på mindre än fyra sekunder, med en toppfart på cirka 150 miles per timme. För att hjälpa dig sakta ner, har cykeln en dubbel skivbroms på framsidan och en singel-skivbroms på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109758.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.