Hur man gör en tank Motorcykel Gas

Motorcykel gastankar är en plats på din cykel där du verkligen kan anpassa och skapa något unikt. Bensintanken är den ena delen av en motorcykel som kan bära mycket grafik, och när du bygger en med en unik form du förlänga och ändra tema och utseende på din cykel. Gör din egen bensintank kan du få ett helt anpassat utseende, vända en vanlig cykel till något nyskapande och unikt. Saker du behöver
Plåt
Benders
Mallet väska och klubba
Welder
Visa fler instruktioner
1

Rita formen av tanken sidor, topp och botten på 12-gauge plåt, så extra utrymme så att du kan böja plåten i form.
2

Klipp ut formerna för varje sida av motorcykeln bensintank hjälp av ett par av metall fräsar.
3

Böj kanterna på sidorna med en metall Bender eller metall locktång tills du uppnår den form du önskar.
4

Ställ två sidor på en form och på klibb svetsa dem samman i båda ändarna.
5

Bend och curl sidorna av den övre delen av tanken, sedan lägga den på en klubba väska och pund toppen in i form , sätta denna kurva i den metall som du önskar.
6

Lay toppen av bensintanken på formuläret och häftsvets den till de två sidorna av bensintanken. Efter att ha försäkrat att tanken är kommande tillsammans på det sätt du vill, fyll dina svetsar genom att göra en stark 1/4-tums pärla längs hela längden av sömmarna på alla sidor av tanken.
7

Ta ut tanken ur formen. Nu, curl kanterna på det nedre arket och häftsvets den till bensintanken. Kontrollera att se botten passar perfekt till tanken, trimning eventuellt överskott och göra nödvändiga justeringar. Sedan slutföra svetsen.
8

Skär ett hål för tanklocket med lite cirkel borr med hårdmetallbestyckade tänder. Montera därefter tanklocket och packningar till tanken, svetsa den på plats.
9

Skär ett hål för petcock ventilen i botten av tanken med en mindre hårdmetall rund borr och montera petcock ventil, svetsning den på plats på samma sätt. Svetsa nödvändig ram hårdvara till bensintanken för att koppla den till din cykel ram.
10

slipa dina svetsfogar med en metall grinder, sedan prime och måla din bensintank.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106235.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.