Hur man tar bort en Sidokåpa på en Suzuki Intruder

Många av Suzuki Intruder 800 komponenter är dolda inom dess ram , och så ta bort sidoskydden är ett viktigt steg för att upprätthålla eller reparation av maskinen . Medan sidokåpor hålls i av en uppsättning monteringsposter och skruvar , ta täcket off är lite mer komplicerat än det först verkar , och kräver avlägsnande förarsadeln också . Var försiktig för att inte skada monteringsstiften som du drar sidoskydden från ramen . Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Unbolt högra sidoluckan . Leta bulten mellan sätet och bränsletanken på höger sida av motorcykeln och ta bort den med hjälp av en stjärnskruvmejsel . Dra den högra luckan off av ramens monteringsposter och åtskild från motorcykeln .
2

bort förarens sadel . Med hjälp av en hylsnyckel , ta bort skruven , låsbrickan och bricka från båda sidor av den främre delen av sadeln . Lyft framsidan av sadeln uppåt och mot bränsletanken för urkoppling av sadeln från passagerarutrymmet dynans anslagsfliken . Dra sadeln åtskild från motorcykeln och ställ den åt sidan .
3

bort skruven på undersidan av den vänstra kåpan med en stjärnskruvmejsel . Dra sidoluckan bort från ramens monteringsposter och åtskild från motorcykeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107190.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.