Hur får jag ljus Motorcykel Bromsar för borttagande?

En fastnat bromsljus kan stava allvarliga problem för en motorcyklist. Utan något sätt att skilja mellan en motorcykel bakljus och bromsljus, kan andra bilister kolliderar med en motorcykel utan att någonsin inse vad som hände. I de flesta fall är en fast bromsljus orsakas av en skadad eller sliten bromskontakten. För det mesta, som ersätter en skadad switch är ganska lätt men kräver viss förtrogenhet med din motorcykel och dess bromssystem. Om du inte känner dig bekväm att genomföra detta projekt, söka hjälp av en kvalificerad motorcykel tekniker. Saker du behöver
Skruvmejslar
ersätter bromsomkopplare
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken bromskontakten orsakar bromsljusen för att stanna vidare. Följ ledningarna från frambromsen omkopplaren på motorcykeln kabelnät och koppla loss den. Slå på tändningen och kontrollera om bromsen lyser fortfarande. Om bromsen är släckt, är den främre bromsomkopplaren den skyldige. Upprepa denna procedur för bakbromsen brytaren om bromsen lyser fortfarande. Om det är, kan båda omkopplarna vara felaktig.
2

Byt extern brytare frambroms. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast bromsomkopplaren till den främre bromshandtaget abborre. Tryck bromshandtaget framåt något från bromsomkopplaren, sänk strömställaren bort från abborre och koppla ledningarna från motorcykelns sele. Tryck bromshandtaget framåt en aning och montera brytaren ersättningsbromsbeläggsats på abborre. Använd en skruvmejsel för att sätta i och dra åt switchens bultar.
3

Byt bakbromsen switch. Koppla loss den bakre bromspedalen är våren från bromskontakten. Koppla switchens ledningar från motorcykelns ledningsnät. Lossa bromsen switchens låsmuttern med en skiftnyckel och skruva loss brytaren från sitt fäste. Skruva ersättande omkopplaren på fästet och anslut ledningarna till motorcykeln. Slip slutet av den bakre bromspedalen är våren i låset på spetsen av växeln. Justera brytaren som behövs, vrida knappen medurs aktivera bromsljuset senare eller moturs för att engagera ljuset tidigare. Dra switchens låsmuttern med en skiftnyckel när justeringar har gjorts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107307.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.