Hur man blir en motorcykel kläder Distributör

Motorcyklar har ökat i popularitet kraftigt under de senaste decennierna och har gett upphov till en ny typ av tvåhjuliga kultur. Med motorcyklister kom från en lång lista över platser, inklusive motocross, roadracing och den ständigt närvarande chopper scen, är det bara naturligt att hitta kläder anpassade för ryttare. Om du någonsin drömt om att gå med i roligt och bli en återförsäljare eller distributör för stort urval av motorcykel skyddande och mode kläder, har du en del arbete att göra. Ibland kan det tyckas svårt, men det är väl värt det. Instruktioner
1

Skaffa affärer och försäljning licenser. Detta är en av de viktigaste punkterna som krävs av något företag eller leverantör som du kan vara intresserad av att bli återförsäljare för. För de flesta län, ansöker om ett företag licens kräver slutförande av en ansökningsblankett och betala en liten avgift. Försäljning licenser tillåter dig att sälja produkter kommersiellt och samla alla omsättningsskatt som gäller för ditt tillstånd. Det blir ditt ansvar att rapportera din försäljning skattedeklarationer, arkivering på antingen en månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Dessutom kommer du att krävas av länsstyrelsen för att få de ursprungliga licenserna synliga och tillgängliga på platsen för din verksamhet.
2

Identifiera din målgrupp kund och göra en del efterforskningar för att hitta kläder företag och leverantörer till matcha. Till exempel, att ansöka om en återförsäljare eller återförsäljaravtal för "Hog'n Choppers, Inc." Om du planerar att sälja sport kläder cykel racing. Sammanställ en lista över företag som fungerar bra med din kundbas så du har alternativ. Om ett företag avslår din ansökan, gå vidare till nästa.
3

Bestäm de krav som ställs av en viss leverantör innan. Vissa leverantörer är villiga att arbeta med mindre, hem-eller Internet-baserade företag och kommer att verka enligt kontantprincipen. Större leverantörer kräver emellertid en fullständig skyltfönster och referenser handel med uppgifter om leverantörer som du redan är en återförsäljare eller distributör för. Om du har finansiell uppbackning och ett operativt skyltfönster, bedriver en större leverantör kan netto betydligt lägre inventering priser, samt ger dig en kredit med leverantören.
4

Fyll i ansökan och skicka den till dina valda leverantörer. Med Internet finns nästan överallt, leverantörer tillåter ofta de ansökningar som skall fyllas i online eller via e-post. Om du blir antagen. måste du lämna en kopia av ditt företag och försäljning och användning skatt licenser. Det kan finnas ytterligare pappersarbete för dig att fylla i och returnera innan du officiellt erkänd som en återförsäljare eller distributör.
5

gör din första beställning och lager ditt lager. Det ursprungliga beloppet för din första beställning kommer att bestämmas av leverantören. Vissa leverantörer kräver en stor initial investering, mellan $ 250 till $ 1000, medan andra kanske inte har några krav alls. När beställningen är gjord och lager tas emot, är du officiellt i affärer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106748.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.