Hur man installerar Frame Sliders på en 2003 GSXR 750

Föds upp för konkurrens, är Suzukis street pågående GSX-R750 nästan identisk med sin racing motsvarigheter i alla sätt. Olyckor händer, både på gatan och på banan, skicka den fallna motorcykel glider ner på vägen. Om inte motorcykeln är utrustad med ett par ram skjutreglage, dessa bilder leder ofta till irreparabla skador på motor och ram. Installera en uppsättning ram reglagen är inte helt svårt, men installation av racing-typ ram reglagen kommer att kräva att skära en 2-tums hål in i GSX-R: s formplåtar. Även om det gör komplicera installationen kommer race-typ reglagen ger extra skydd under en "no-cut" reglaget kit. Saker du behöver
4 mm och 8 mm Allen skiftnycklar
modellera
Electric drill
1/8-tums Borrhål bit
såg
Visa fler instruktioner

1

bort den nedre sidan kåpor från din GSX-R750, med hjälp av en 4 mm insexnyckel för att lossa spackling bultarna. Dra plast popnitar ut från botten av kåporna för att separera de vänstra och högra spackling paneler. Koppla de främre blinkers och dra kåpan panelerna bort från ramen.
2

Skruva det övre högra motorfästet bult från din GSX-R750: s ram, med en 8 mm insexnyckel. Om du installerar en race-typ kit ram skjutreglage, lämna bulten delvis gängat i ramen och hoppa till nästa steg. Om du installerar en "no-cut" kit ram skjutreglage, ta bort skruven helt vid denna tid och gå till steg 5 Addera 3

Tryck en liten mängd av modellera mot baksidan av spackling paneler, placera den så nära ramens övre högra motorfästet som möjligt. Håll den högra kåpan panelen mot motorcykeln och tryck på utskjutande motor mount bulten i modellera. Dra spackling åtskild från motorcykeln och ta bort skruven helt. Hoppa över detta steg om du installerar en "no-cut" frame slide kit.
4

Borra ett styrhål i mitten av motorns bulten depression i modellera, med hjälp av en borrmaskin och en 1/8-inch borr. Avlägsna modellera. Skär en 2-tums hål i spackling med en hålsåg, med användning av pilothål som en guide. Hoppa över detta steg om du installerar en "no-cut" frame slide kit.
5

Placera ramen reglaget fäste eller längre ram reglaget puck på den övre högra motorfästet. Sätt den längre av de två ersättare motor mount bultar försedda med ram reglaget kit i motorfästet och dra åt med en 8 mm insexnyckel. Installera pucken ram reglaget på fästet vid denna tid om du installerar en tvådelad reglaget, med hjälp av en 6 mm insexnyckel.
6

Installera den högra kåpan panel på din GSX-R750 , med hjälp av en 4 mm insexnyckel för att sätta i och dra åt spackling s bultar.
7

Montera den vänstra ramen reglaget, enligt den metod som visas ovan och med kortare pucken ram reglaget och byte motor mount bolt. Sätt tillbaka den vänstra kåpan panelen, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Anslut botten av kåpan paneler med plast popnitar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110059.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.