Motorcykel Diagnostikverktyg

En bra uppsättning av motorcykel diagnostiska verktyg är ett måste för en motorcyklist. Diagnostiska undersökningar kan peka ut den exakta problemet och gör det ofta lättare att fixa motorcyklar. Regelbundna motorcykel diagnostiska undersökningar kan också förebygga problem innan de uppstår. Tändsystem Testare

En ohmmeter eller en voltmeter inställd på ohm är ett bra diagnostiskt verktyg för att testa system motorcykel tändning. Dessa instrument mäter motståndet av en elektrisk laddning skickas genom en kabel. På en motorcykel tändspole, detekterar en ohmmeter motståndet mellan lågspänning tråd och marken och resistansen mellan den sekundära viran och marken. Om mätningarna inte är överens med de specifikationer som anges i bruksanvisningen, kanske en dålig spole vara orsaken. En professionell motorcykel tändning testare är också effektiva i att upptäcka problem i din motorcykel tändning. Det fungerar på 2-cylindriga, encylindrig, fyrtakts och MSD puls tändningar. En enkel knapptryckning ställer det för olika testprogram, och det också kontrollerar varvräknare.
Oljenivå Indikatorer

En Oljenivåbrytare är ett utmärkt diagnostiskt verktyg för motorcykel ägare. Det varnar föraren med en LED-ljus när oljenivån är låg. En Posse Gaffel oljenivåmätare mäter oljenivå från 0-300mm med en spruta som sätts in i oljetanken. Det fungerar för alla konventionella eller inverterad gaffel cykler. Oljenivån indikatorer har en indikator som visar oljenivån. Några av de nyare motorcyklar kommer med en mätsticka eller ett fönster på oljetanken, vilket gör oljan kolla lättare.
Diagnostic Tool Kit

ett diagnostiskt verktyg kit för din motorcykel kan spara massor av tid och besvär. Verktygen i satsen ska vara lätt att installera och använda, bör arbeta på ditt märke av motorcykel och bör kunna precisera de flesta problemen. En uppslagsbok av standardtester bör vara en av de poster i satsen. Många av dessa kit inkluderar programvara som tar dig genom din felsökning steg-för-steg. Satsen kan också innefatta ett oscilloskop, strömtänger, krokodilklämmor och multimeter sönder. Några diagnostiska kit inkluderar en scanner som läser realtidsdata från batteriet, throttle vinkel, RPM och mer, och har verktyg för att justera tomgång och gasspjället lägesgivare. Mer specialiserade kit inkluderar reservbatterisatser slang, förgasare uppsättningar adapter och generella uppsättningar scanner som länkar din motorcykel data till datorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107637.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.