Så monterar du ett Harley-Davidson Motor Guard

Motor vakter är ett vanligt tillbehör som finns på många Harley-Davidson motorcyklar, vilket gav en liten mängd av skydd för känsliga motorn och förbättra motorcykelns utseende. Det finns många olika motorskydd varianter tillgängliga för Harley ryttare, men de flesta använder en hypermodern design stålstång som bultar direkt på befintliga fästpunkter finns på ramarna för många Harley-Davidson modeller. För det mesta, är installationen ganska enkel, men vissa motorskydd kit kan vara lite mer komplicerat än andra. Saker du behöver
Motor vakt kit
Hylsnyckel och uttag
Fönsterputs
Shop handduk
Visa fler instruktioner
1

Håll motorn gardera sig mot framsidan av ramen. Center motorskyddet övre fäste mellan ramens rör under motorcykelns styrhuvudet, vilket är röret som framgaffelns svänger om. Löst bult fästet på ramen, med hjälp av en hylsnyckel och en bult medföljer motorskyddet kit.
2

Passa botten av motorskyddet mot ramen. Säkra sidorna av motorskyddet till botten av ramen, med hjälp av U-bult eller klämma medföljer motorskyddet satsen. Dra åt U-bultarna eller klämmor löst, med hjälp av en hylsnyckel.
3

Vrid styret från sida till sida för att säkerställa att motorskyddet inte hindrar gaffeln från att röra sig fritt. Lossa de nedre monteringsklämmor eller U-bultar och flytta motorn vakt om gaffeln vidrör den.
4

Dra åt alla tre bultar eller klämmor helt, med hjälp av en hylsnyckel, med början i övre monteringsbulten .
5

Rengör motorns vakt med en ammoniak-baserade fönsterputs att ta bort fingeravtryck eller olja. Torka motorskyddet med en ren butik handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108365.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.