Hur Klipp bafflarna ut ur min Yamaha V-Star Pipes

Kapning bafflarna ur avgasrören på din motorcykel är en av de vanligaste och billigaste ändringar som du kan göra, speciellt i stället för att köpa eftermarknaden rören. Klar för att öka ljudet av motorcykeln medan ridning, är det viktigt att notera att utan ordentlig ändringar i luftintaget och förgasaren, kommer ingen makt vinster göras genom att helt enkelt borra ut och ta bort motorcykelns bafflar. Saker du behöver
3/8 tums hylsa som
Electric drill
Hålsåg
metall slipning lite
Extended-längd metall borr
Visa fler instruktioner

1

unbolt beståndet ljuddämparen från avgasröret. Bulten att ta bort slip på ljuddämparen ligger strax under passagerar fotpinnen, och kan tas bort med hylsnyckel. När bulten är lös, lokalisera andra monteringsbulten belägen mellan de halsdukar som håller fast avgassystemet till ramen av motorcykeln och ta bort det, liksom. Dra halsdukar bort av avgasröret mot baksidan av cykeln.
2

Säkra halsdukar till en stabil arbetsyta och titta inuti. Själva avgasröret är omgiven av en plan metallplatta, som ser ut som en bricka. Detta är den del som kommer att tas bort.
3

Sätt i metall slipning bit in i borren och slipa bort svetsen på utsidan av den plan metallplatta. Var noga med att undvika upphettning av metallen för mycket, eftersom överhettad metall kan missfärga krom ljuddämparen bostäder.
4

Placera hålsåg bit in i borrmaskin och skär plan metallplatta från avgasröret. Detta görs genom att centrera hålsåg i avgasröret. Hålet sågens styrtapp bör vara i centrum av röret.
5

Avlägsna lossade metallplattan från avgasröret. Bakom det, kommer du att hitta metall eller glasfiber förpackningsmaterial. Dra ut förpackningsmaterialet, sedan lägga den förlängda bitlängden borra in i borren. Det finns en annan baffel längre tillbaka längs avgasröret, men du vill inte ta bort det helt. Använd borren för att skära hål i den sekundära baffeln omger röret center avgaser.
6

tillbaka slip på ljuddämparen på avgasröret, utnyttjar samma fästpunkterna. Dra åt bultarna ordentligt innan motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110733.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.