Hur Dra Primär på en Harley Davidson Electra Glide Motorcykel

Harley-Davidson utrustar sina Electra Glide motorcyklar med Big-Twin motor, som har överföringen separat från motorn fallet. Kraften från motorn drivkedjehjulet strömmar till överföring via en primär drivkedja. Den primära Drivkedjan förbinder drevet motor enheten till kopplingen och utsätts för stora belastningar vid acceleration eller använder komprimering bromsning. Primära kedjor sträcka successivt under dessa belastningar och kräver justering för att upprätthålla rätt mängd kedjan "fri lek." Du behöver
Bike lift
Allen föraren satt
Spärrskaft set
Wrench
Ny inspektion packning
pund-fötter momentnyckel
pund-inches momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa bolt batterikabeln från batterikontakterna med en skiftnyckel. Dra den negativa kabeln från batteripolen.
2

Placera en cykel hissen under ramen mot baksidan av cykeln. Lyft cykeln så att bakhjulet är från marken och cykeln är stabil.
3

bort de primära kedjan skruvarna inspektionslucka med en spärr och Allen drivrutin. Dra inspektionsluckan och packning av den primära luckan.
4

Lokalisera snävaste plats i den primära kedjan. Placera sändningen i 1: ans växel med växelspaken. Snurra bakhjulet framåt medan du kontrollerar kedjans spel (upp-och-ner rörelse). Stoppa kedjan med det stället överst inspektionshålet.
5

Lossa den primära muttern kedjespännaren med en skiftnyckel. Skjut spännaren uppåt för att dra åt den primära kedjan. Dra åt spännaren muttern lätt med en skiftnyckel och kontrollera fri lek. Specifikationerna är 5/8 tum till 7/8 tum om motorn är kall och 3/8 tum till 5/8 tum om motorn är varm.
6

Justera spännaren i små steg tills den önskade mätningen uppnås. Dra spännaren muttern till 21 till 29 pund-fötter med en momentnyckel och uttag, kontrollera sedan fri lek.
7

Position inspektionsluckan och ny packning över inspektionshålet. Montera och dra åt skruvarna inspektionslucka till 50 till 70 pund-inches med en momentnyckel och Allen drivrutin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107122.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.