Återställa en modern Harley-Davidson motorcykel

När du behöver återställa en Harley-Davidson motorcykel, vill du göra det rätt. Oavsett om du har lagt cykeln ner, eller någon annan tragedi har drabbat din motorcykel, vill du bara det bästa för din cykel. Att din Harley tillbaka till Premo tillstånd kräver rätt verktyg och kunskap. Så här återställer din sena modell Harley-Davidson motorcykel och getit tillbaka på vägen igen. Instruktioner
1

Gör en tår ner på motorcykeln. Var noga med att rengöra och markera alla delar så att du vet var de kom ifrån så att du kan sätta ihop den igen.
2

Identifiera vilka delar du kan reparera och vilka delar du behöver byta. När du lägger din motorcykel ner, speciellt en sen modell Harley, har du en bra bit av plast för att ersätta. Det är i allmänhet inte en bra idé att försöka reparera HD plasten eftersom den strukturella integriteten av plasten äventyras, såvida du inte bara har mindre repning.
3

Gör en reservdelslista och antingen ta den till en återförsäljare för att fylla, eller söka ut de delar som behövs i ett skrotupplag. Kompilera de delar som behövs via skroten är noga med att spara lite pengar, men det kan ta tid att samla dem alla. Din bästa insats är att hitta en Harley-Davidson motorcykel av samma fabrikat, modell och år och delar haken från den.
4

Ta målad metall, såsom bensintanken och ventilkåpan, till en body shop för att ha den färdig professionellt. Gör detta hemma om du har de nödvändiga verktygen för att göra jobbet. Återmontera bensintanken och andra delar.
5

Ersätt alla motor, kylsystem, bromssystem och elektriska komponenter först. Kontrollera att motorcykeln är i körklart skick innan du går vidare till ytliga plast och färg.
6

Sätt på kosmetika. Den frans, väskor tank och Ferring alla behov av att gå på sist.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106177.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.