Hur du ändrar ett tändstift på en 2004 Suzuki GSX600F Katana

I 2004 års Suzuki GSX600F Katana har två tändstift, de är placerade på höger och vänster sida av den övre delen av motorn. De glasfiber kropp vant på framsidan av Suzuki GSX600F måste avlägsnas från ramen för att få åtkomst till tändstiften. Den glasfiber kropp är fäst på metallram Suzuki med 24 metallbultar placerade på den övre och nedre högra och vänstra sidan av kroppen. Detta är inte ett svårt jobb, men det kommer att vara tidskrävande. Saker du behöver
3/16-inch insexnyckel
Ratchet
Tändstiftshylsa
Tändstift gapper
Två nya NGK motorcykel tändstift
Visa fler instruktioner

1

Ta bort metallbultar på de övre och nedre delarna av Suzukis högra glasfiber kropp vant använder 3/16-inch insexnyckel. Ta bort skruvarna på undersidan av kroppen svepning som förbinder de båda sidorna. Ta bort skruvarna som håller kroppen vant till den ram som finns bakom hastighetsmätaren. Upprepa för den vänstra kroppen svepning.
2

Dra kroppen vant utanför ramen och dra den lätta anslutningar utanför höger-och vänster-blinkers. Avlägsna gummi trådarna från toppen av varje tändstift. Använd Ratchet och uttag för att ta bort båda tändstift från motorn.
3

in den tunna kanten av bladmått mellan metall stift och metall arm på spetsen av varje nya tändstift och vrid gapper så att antalet 0,034 är i centrum av metallen armen. Dra bladmått ut. Sätt i nya tändstift i hålen på motorn och dra åt nya tändstift med Ratchet och uttag.
4

Byt gummi trådar till toppen av varje nytt tändstift. Placera glasfiber kropp svepning över metallramen. Återanslut kablarna till höger-och vänster-blinkers. Byt ut skruvarna till kroppen svepning som är bredvid hastighetsmätaren först, för att hålla kroppen på plats, än att ersätta alla de andra bultarna till kroppen höljet och dra åt dem ordentligt med hjälp av dig handen och insexnyckel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107200.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.