Hur öka HP för en 1997 Harley Sportster 1200

Harley-Davidson är namnet på amerikanska motorcyklar, och Milwaukee-baserade tillverkaren har producerat ett stort antal cyklar genom åren. En mycket populär modell är Sportster 1200. Många ryttare är mer än nöjd med den prestanda som denna stora förskjutning, V-twin-drivna motorcykel. Dock kan vissa ryttare vill förbättra prestanda Sportster 1200 och få extra hästkrafter. Den 1997-modellen tillåter för många modifikationer, beroende på både din budget och ditt mekanisk aptitude. Saker du behöver
motorcykel står
Automotive verktyg
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en högpresterande luftfilter, såsom en K & N Performance Filter. Detta är en relativt billig modifiering som kommer att möjliggöra större luftflöde till motorn och skapar en senare ökning av hästkrafter.
2

bestycka om förgasarna. Detta kommer att ge din Sportster ett effektivare bränsle och luftblandningen att nå förbränningskammaren av motorn, vilket resulterar i mer makt än beståndet motorn. Detta kan vara en svår process, och du kanske vill söka en professionell för att hjälpa eller för att faktiskt utföra proceduren.
3

Byt systemet lager avgaserna med en eftermarknad avgassystem. Detta kommer att möjliggöra effektivare utsläpp av avgaser, därigenom de-begränsar motorn. Vanligtvis kommer den lägga till några hästkrafter till motorns prestanda, samt erbjuda en mer omfattande avgasljud. Eftermarknaden avgassystem kan variera kraftigt i pris, så söka efter en som passar din budget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110597.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.