Hur man reparerar en motorcykel däck Flat

Medan en punktering på en bil kan vara jobbigt, är en punktering på en motorcykel inte bara obekvämt, men det kan också vara farligt med tanke på vilken typ av väg du reser på eller område där däcket planar. Dra åt sidan av vägen eller motorvägen omedelbart om du får punktering på din motorcykel. Du kan reparera däcket dig med några grundläggande färdigheter underhåll, rätt verktyg och några motorcykeldäck tips reparation. Saker du behöver
Wrench
Bead breaker
däck järn
Tänger
Flat reparationssats
Luftpump
Visa fler instruktioner Review bort däcket

1

Lossa muttrarna som håller hjulet på cykeln med en skiftnyckel och ta bort hjulet.
2

Skruva ventilspindeln att låta all kvarvarande luft ur däcket . Addera 3

Bryt pärla med en pärla brytare (finns på din bil eller motorcykel återförsäljare) runt hela däcket på båda sidor, är noga med att inte skada fälgen.

4

Slip däcket över kanten på hjulet med ett däck järn.
Reparera Däck
5

bort spiken, glas, sten eller oavsett orsakat skador på däcket.
6

Skrapa insidan av gummibana med skrapan från den platta reparationssats (finns på din bil eller motorcykel återförsäljare). Skrapa försiktigt i riktning mot slitbanan.
7

Applicera lim från den platta reparationssatsen på nötning i däcket. Använd borsten som medföljer satsen för att applicera limmet över hela skadade området.
8

Placera plåstret över limmet och gnugga plåstret med rullen ur satsen. Rulla över plåstret flera gånger tills det säkert häftar däcket.
Byt Däck
9

Montera tillbaka däcket på fälgen. Använd däcket järn för att sträcka däcket över fälgen och använd skiftnyckel för att dra åt bultarna.
10

Sätt ventilskaftet tillbaka i ventilen.
11

Pumpa däcket fullt av luft med en luftpump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106657.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.