Yamaha TT-R90 Specifikationer

Yamaha TT-R90 off-road motorcykel är en cykel avsedd för unga ryttare som är redo för en mellanliggande maskin som de lär off-road ridning färdigheter. Större och mer kraftfulla än sina mindre syskon, det PW50 är TT-R90 avsedd för barn som har vuxit ur den minsta cykeln i sortimentet men som ännu inte är redo för kraften och storleken på en full-size motorcykel. TT-R90 s automatisk koppling och låg sitthöjd rymma ungdomar, medan dess sprallig motor och styling lägga den i samma liga som sina storebröder. Motor och växellåda

TT-R90 funktioner en 89 kubik-centimeter, 4-takts motor med luftkylning och en enkel överliggande kamaxel. Motorns hålet är 47 mm, med en slaglängd på 51,8 mm. Bränsle levereras via en 16-mm Mikuni förgasare. En tre-växlad växellåda är utrustad med en automatisk koppling, så unga ryttare att börja lära sig grunderna i att flytta utan att behöva lära sig att använda en koppling. Cykelns slutväxel är via en kedja.
Ram, Fjädring och Hjul

stål backbone-typ ram är parad med ett triangulärt stål svingarm. Den teleskopiska framgaffeln ger 3,9 inches av resor, och monocross enda stötdämpare ger 3,7 inches av resor med två justerbara inställningar fjäderförspänningen. Både fram-och bakhjul är utrustade med trumbromsar, fälgar stål och däck knölig.
Ytterligare funktioner

TT-R90 har ett antal designade funktioner att göra cykeln lämplig för unga ryttare. En sitthöjd på 26,4 inches gör att även små ryttare att hålla båda fötterna på marken vid stopp, och den förenklade växling mekanism gör cykeln en bra övergång från en helautomatisk växellåda till en manuell koppling. Avgassystemet är upswept och värme-skärmad för att minska risken för brännskador, och styret är vadderade. Folding stål fotpinnar ger ett säkert grepp, och en plast kedjeskydd skyddar ryttaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107940.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.