Hur Ren Blue Pipes Motorcykel Avgassystem

Orsaken till avgas blåanlöpning är oftast en mager kör motor, avgassystem som har överhettats, eller helt enkelt en billigare enkelväggiga avgasröret. Ta bort blåanlöpning är relativt lätt, men orsaken till blåanlöpning bör undersökas och repareras först. Upprepade applikationer av de förfaranden som beskrivs nedan kommer att ta bort blåanlöpning, men kommer också så småningom bort krom från rören. Saker du behöver
Skyddshandskar
Brake Parts Cleaner Review mjuk trasa
Blå Borta eller liknande produkt
Visa fler instruktioner
1

Rengör rören grundligt med broms delar renare och en mjuk trasa. Ju mindre smuts som är på rören vid tiden att kemikalien appliceras, desto mindre sannolikt att krom på rören skadas.
2

Ansök Blue Bort, Blå Job, Blå Buster, eller en liknande produkt till rören enligt tillverkarnas instruktioner. Blått är borta en vätska som appliceras på ett liknande sätt som vax eller polish. Blue Job kommer som ett pulver, och blandas till en pasta med vatten. Blå Borta och Blue Buster verkar fungera med slipmedel, och upprepad ansökan kommer att skada krom. Blue Job verkar fungera genom en kemisk process, troligen med hjälp av någon form av syra. Upprepade ansökningar skulle ha samma effekt, skada krom permanent.
3

Rengör rören igen. Alla de processer och produkter som nämns ovan slutar med samma steg. Rengör rester från renare och all annan smuts från rören. Polera rören som du normalt skulle till en hög lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109214.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.