Hur man ansluter Motorcykel LED-lampor

Installera LED-lampor på din motorcykel är ett snabbt och enkelt sätt att liva upp det. Inte nog med att LED-lamporna ser underbart, de ökar också din synlighet för andra förare vid cykling i mörker. LED drar inte mycket ström från batteriet så de är en idealisk lösning för natten belysning. Saker du behöver
LED-ljus kit Sida 2 klämma kontakter
svart tråd, 18-gauge
röd kabel, 18-gauge
alkohol prep pads
Trådskalare
Wire slipsar
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta områden under motorcykeln kropp eller kåpa där du vill installera LED-lampor. Se till att det inte finns några heta motorcykeldelar nära de platser som du väljer.
2

Rengör de områden där du kommer att installera belysningen med alkohol prep pads. Detta tar bort smuts och sot. Låt alkoholen torka ordentligt så att lysdioderna kommer att ha en ren, torr yta att fästa på.
3

bort den självhäftande baksidor på lysdioderna och installera dem genom att trycka dem ordentligt mot motorcykeln yta. De flesta LED-strips är flexibla och kan böjas runt kåpa till bättre belysning.
4

Ta bort sadeln och köra trådarna genom ramen av kroppen under stolen där batteriet ligger. Ledningarna bör inte vara synliga på utsidan av cykeln.
5

bort cirka 1/4-tums av trådisolering från slutet av alla kablar med en kabelskalare. Placera alla svarta (negativa) kablarna i klämman kontakten och sedan placera alla de röda (positiva) kablarna i en separat klämma kontakt. Fäst den svarta 18-gauge wire till klämman kontakten som nu rymmer alla de svarta LED trådarna. Fäst den röda 18-gauge wire till klämman kontakten som nu rymmer alla röda LED trådarna.
6

Samla alla sladdar och dra ihop dem med en tråd slips. Detta håller de organiserade trådarna.
7

Strip 1/4-tums bort de svarta och röda 18-gauge ledningar och vrider exponerade ändarna i slingor så att de kan fästas till terminalerna motorcykelns batteri.
8

Lossa terminal skruvarna på motorcykelns batteri med hjälp av skruvmejseln. Vira den svarta 18-gauge tråd runt den negativa polen på batteriet, sedan linda den röda 18-gauge tråd runt den positiva polen på batteriet. Dra åt terminala bultarna på plats så att de stadigt hålla trådarna nere.
9

Starta din motorcykel och titta på din lamporna tänds. Om alla eller några av lysdioderna inte fungerar korrekt, kontrollera batteriterminalerna först se till att de är täta. Om problemet inte är löst, kontrollera ledningar klämma kontakten för att se till att alla kablar skalas korrekt och i full kontakt med insidan av kontakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107715.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.