Hur man byter strålkastarna på en 2000 Yamaha R6

Den första generationen av Yamahas YZF-R6 sportmotorcyklar använde en enda strålkastare som innehöll separata lampor för hög-och låg-beam funktioner. Medan Strålkastarglas gjordes från en robust, splitterresistent plast, kan det ändå vara skadad på väg skräp slungas av andra fordon eller från följderna av en krock. Strålkastaren själv är innesluten i R6 övre kåpa, men kan tas bort helt från motorcykeln med endast ett fåtal verktyg. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
10 mm socket
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Toque skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Skruva skruvarna längst upp på båda sidor kåpor, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Ta bort bultarna fästa streck panelerna till den övre kåpan, placerade på båda sidor om hastighetsmätare klustret, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Dra streck panelerna ifrån R6.
2

Skruva ekollon nötter från botten av backspeglar, som ligger nära den övre kanten av vindrutan, med hjälp av en 10 mm hylsa och eluttag skiftnyckel. Dra speglarna ut från den övre kåpan.
3

Ta bort vindrutan skruvarna från toppen av den övre kåpan med en stjärnskruvmejsel. Ta inte bort vindrutan vid denna tidpunkt.
4

tag i sidorna av den övre kåpan med båda händerna och dra den övre kåpan och strålkastare montering av av bossarna inbyggda i Rammonterat kåpa bo. Dra strålkastaren uttag från baksidan av strålkastare församling.
5

Face den övre kåpan och strålkastare ifrån dig, skruva åt alla fyra skruvarna från toppen och botten av strålkastare montering med en stjärnskruvmejsel . Dra strålkastare församling från den övre kåpan.
6

Rikta den nya strålkastare församling monteringsflikar mot fästena på insidan av den övre kåpan. Skruva fast strålkastaren montering bultar på plats med en stjärnskruvmejsel.
7

Håll den övre kåpan och pannlampan mot R6 s spackling vistelse. Rikta in strålkastarens gummikragarna med vistelsen bossar, skjut strålkastaren på plats. Anslut strålkastaren uttag på lampan stiften på baksidan av strålkastare församling.
8

Skruva vindrutans bultarna på plats genom den övre kåpan yttre ansikte med en stjärnskruvmejsel. Skjut de gängade inläggen på undersidan av backspegeln baser genom den övre kåpan och skruva spegeln ekollonen som är tokig på plats med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra åt spegeln ekollon muttrarna till 3,6 foot-pounds med en momentnyckel.
9

Placera streck panelerna mot den övre kåpan och båda kåpor sida. Skruva panelernas bultar på plats mot den övre kåpan med en 5 mm insexnyckel. Skruva spackling montering bultar på plats mot den övre kanten av sidan kåpor med en 5 mm insexnyckel

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111023.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.