Det bästa värdet Motorcykel avgasrör

Det finns ett antal metriska cyklar som kan utrustas med eftermarknaden rör allt från kort-split asätare konfigurationer, upp-sopade tvillingar, utökade horisontella avgassystem med slitsade tips och även kol system fiber. Även om de flesta av dessa cyklar kommer från Japan, bland annat Honda, Kawasaki, Suzuki och Yamaha, det finns andra cykel linjer som kan dra nytta av det metriska touch. Som ett resultat, kommer du inte att hitta dig själv utan alternativ när det är dags att köpa din nästa metriska systemet. Vance och Hines

När man talar om motorcykel tillbehör, en av de första tillverkarna som kommer att tänka är Vance och Hines. Detta företag har varit i drift sedan 1960-talet då den enda cykel som betydde något var att Harley-Davidson. Tiderna har förändrats, och företaget erbjuder nu en rad metriska avgassystem för ett antal off-shore cyklar inklusive Vulcan. I detta fall, erbjuder V & H Big Shot, en unik kromat crossover avgassystem konfiguration ger den förväntade prestandaökning av en två-i-ett-installation samtidigt som en vintage look dra röret. Verket levereras med alla nödvändiga fästdetaljer, inklusive värmesköldar, bafflar och metriska hårdvara.

Vance och Hines13861 Rosecrans Ave.Santa Fe Springs, CA 90.670.562-921-7461vanceandhines.com

Cobra Engineering

Cobra Engineering ligger i norra Orange County staden Yorba Linda och är en av de nyare stora tillverkarna cykel tillbehör. Oberoende av det faktum att Cobra inte förkroppsligar historia ett Vance och Hines, det spelar ingen roll eftersom Cobras utförande gör ett eget uttalande. Företaget tillverkar tillbehör avgassystem för en rad off-shore cyklar, inklusive en speedster snedstreck ner systemet byggt för stora Honda VTX 1300. Rören är byggda speciellt för att pumpa upp hästkrafter men samtidigt gör hanteringen av stora hunden i trafiken mycket lättare att handskas med. Den övre och nedre röret konfiguration med snedstreck gavlar kommer också att göra din cykel ser en hel del bättre. Systemet levereras med värmesköldar och all nödvändig metriska hårdvara så installationen är hur lätt som helst.

Cobra Engineering23801 E. La Palma Ave.Yorba Linda, CA 92.887.714-692-8180cobrausa.com


Yoshimura

Yoshimura anses vara en "verk" racing tillverkare och med goda skäl. Bolaget har byggt banbrytande avgassystem samtidigt vinna Moto GP mästerskap under många år. Bolaget fokuserar på dagens big-bore Caféracers, inklusive Suzuki GSX-R samt system för Yahama, Ducati, Triumph, Kawasaki, KTM och Honda cyklar. För GSX-R, erbjuder Yoshimura ett kolsystemet fiber röret kallas TAC Undertail. Denna konfiguration är en kort, under sätet racing konfigurationen garanterat att producera mer effekt med mindre vikt eller utstrålad värme än nästan alla andra metallbaserade avgassystemet. Produkten levereras med alla nödvändiga gaffling och metriska hårdvara.

Yoshimura5420 Daniels St.Chino, CA 91.710.909-628-4722yoshimura-rd.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107049.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.