Amerikansk Ironhorse Specifikationer

American Järnhästen var en motorcykel som grundades 1985 i Texas som upphört med sin verksamhet under 2008. Företaget gjorde egna kryssare och helikoptrar. Den slutliga lineup ingick Slammer, Texas Chopper, legenden, LSC, de Tejas och Outlaw. De anpassade cyklar som säljs för upp till $ 40.000 vardera. Amerikansk Ironhorse motorcyklar hade smala framhjul och däck kontrasterar med fett bakdäck. Den individuella styling av cyklarna var ovanligt, med långa och smala målade gastankar som en funktion och en bakskärm som kunde hålla vikten på en passagerare. Common Engine
p Alla av de amerikanska Ironhorse motorcyklar delar samma grundläggande motor med 1.820 kubikcentimeter (111 cubic inches) av förskjutning. Val av en 117-kubik-tums eller 124-kubik-tums motor fanns också.

De två cylindrarna är i en V-twin konfiguration, där varje cylinder är anordnad i en vinkel till den andra. De flaskventiler styrs av en överliggande ventiler system med stötstänger. Hålet och stroke hos motorn är 4,1 med 4,1 inches

, med hål är diametern på motorns cylindervolym öppnande och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner. S & S-varumärke motorn har ett kompressionsförhållande på 9,5-till-1, kompressionsförhållandet är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag. Motorn är fyrtakt och luftkyld. Bränslet induktion är via en förgasare och att motorn är elektrisk start.
Chassi

American Ironhorse motorcyklar använda ett bälte slutdrivsystemet att överföra motoreffekten till bakhjulet , och har sex manuella växlar. Hjulen på cyklarna är tillverkade av aluminium och är 21 inches i diameter fram och 18 inches i diameter i baksätet. Däcken är slanglösa och är 90/90H R21 storlek fram och 240/40V R18 storlek på bakhjulet.

Cyklarna 'främre bromsarna är dubbla skivor som är 11,5 inches i diameter med fyra bromsok kolvarna, och bakbromsen är en enda skiva, även med en 11,5-tums diameter och fyra bromsok kolvarna.

Upphävandet av dessa anpassade choppers använder en gaffel fram och en dubbel-sidig svingarmen i baksätet. Suspensionen är inställd för en stel rida, och är inte justerbart.
Prestanda och utseende

sista utbud av motorcyklar produceras av American Järnhästen alla producerade 110 hästkrafter och 115 ft-lbs. av vridmoment, eftersom de delade samma grundmotor. Företaget erbjöd anpassade finish till köpare, vilket inkluderade välja motor finish, kromdetaljer och uppgraderingar motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108665.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.