Vad är slitlister på Motorcykeldäck ?

Slitlister är ett sätt att kontrollera hur mycket mönsterdjup kvar på motorcykeldäck , och kan hjälpa ägarna att avgöra när de ska överväga att köpa en ny uppsättning av gummi . Däckmönster

däck är konstruerade för olika användningsområden , men i åretruntdäck finns ett mönsterdjup som är utformad för att tillhandahålla dragning , både under torrt väder och när det finns vatten på vägen . < Br >
Låg slitbana Oro

När ett däck först installeras , är slitbanan som störst djup , men med tiden motorcyklar kan försämra . Detta kan försämra hanteringen under ogynnsamma förhållanden , även när det regnar eller snöar .
Slitlist Läge

slitlister allmänhet ligger i eller nära centrum spåret av ett däck , och är horisontella band av gummi som är vinkelrätt mot riktningen av däckets rotation .
Vad slitlister Signify

När nya, slitlister på motorcykeldäck kommer att vara lägre än resten av slitbanan. När slitbanan är även med slitlister , kan det vara dags att överväga att köpa nya däck .
Andra sätt att kontrollera ringtrycket

Ett vanligt test i USA staterna är att använda ett öre . Placera ett vertikalt i slitbanan gapet . Om du kan se hela ansiktet , är det ett tecken på låg slitbanan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106967.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.