Hur man deltar i en motorcykel Show

Komma skryta genom att delta i en motorcykel show kan vara ett roligt sätt att tillbringa dagen. Att veta alla detaljer om hur en motorcykel show fungerar ofta hjälper dina chanser att faktiskt vinna en av dessa eftertraktade troféer. Det är helt enkelt en fråga om att veta hur man presenterar både din motorcykel och dig själv på någon av följande mässor. Saker du behöver
städmaterial
Visa fler instruktioner
innan en motorcykel Show
1

vara medveten om alla i klassen beteckningar som motorcykeln show är erbjuder. Vissa är klassade av året, märke och modell, och anpassade eller lager. Vissa visar även erbjuda särskilda mer detaljerade klasser, såsom de flesta miles på cykeln för året, eller ens längst rest. De visar har strikta regler för att kvalificera för dessa klasser.
2

Förbered din motorcykel ska visas. Detta innebär en detalj av hela motorcykeln. Tvätta, polera och lysa varje enskild del eller du kan komma till. Om du planerar att rida motorcykeln till showen, specificera den innan du går, och sedan göra touch ups och torka nedgångar när du kommer dit.
3

Samla några troféer eller utmärkelser för motorcykel har tidigare vunnit. Putsa upp dem och ta dem till showen med dig att visa bredvid motorcykeln.
4

Ta några bilder som visar alla anpassade arbete som görs på motorcykeln. Ordna dessa bilder i fina ramar för visning. Du kanske vill använda en fin duk eller matta som förstärker färgen på motorcykeln för att fastställa och sätta troféer och foton på.
Dag Visa
5 < p> Anländer tidigt. Sista minuten registrering är irriterande för alla, och desto snabbare din motorcykel är på displayen, desto fler människor får titta på det. Ha allt klart för att fylla i din registrering. Vissa mc-shower kräver identifiering ange.
6

inte argumentera klassens val med registreringen kommitté. De har regler att följa om vilken klass de placerar dig i. De flesta argument följer av en meningsskiljaktighet om vad som är lager eller anpassad. Allt du har lagt gör motorcykel anpassade.
7

Ställ din motorcykel upp i en trevlig visning tillsammans med några troféer eller bilder du har att visa. Inte inkräktar på andra motorcykelns utrymme genom att sprida dina grejer överallt. Var artig.
8

Bo med din motorcykel så mycket som möjligt. Folk gillar att titta och ställa frågor om motorcyklar på displayen. Var artig mot dem som deltar i showen. Inte alla kommer att tro din motorcykel är så bra som du gör. Ignorera eventuella kommentarer som du inte uppskattar.
9

Respekt Domarnas beslut om du inte får en trofé. De har riktlinjer att följa, plus personliga val att göra. Vara en bra sport och gratulera dem som inte får en trofé.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106201.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.