Kawasaki 50 cc ATV Specifikationer

En nybörjar All Terrain Vehicle ( ATV ) , enthralls Kawasaki KFX design unga , börjar ryttare sex års ålder och uppåt . Speciellt framtagen för barn att lära off - road körning färdigheter , det är en förminskad , strömsnål version av full- size KFX modeller . Motor

2009 Kawasaki KFX 50 sport en luftkyld , fyrtakts , encylindrig motor med en cylindervolym på 49,5 cc . En cylinderloppet av 39 mm med en slaglängd på 41,4 mm och ett kompressionsförhållande på 10,8:1 ger en säkrare resa för de yngre. En Keihin PTE 16 förgasare kombineras med en CDI solid state elstart tändning för enkel start och drift .
Chassis

Byggd på en dubbel - vagga stålram , KFX fyrhjuling listar ett enda " A " suspension arm fram och dubbla stötdämpare . Fjädringen bak har en fjädringsväg swing - arm med en enda stötdämpare . Dubbla mekaniska bromstrummor med hydrauliska skivor garantera säkra stopp . En steglös automatlåda och kedjedriven ATV gör en enkel resa för den yngre entusiasten .
Mått

Med en total längd av 55,1 inches , 34,7 inches bred , en 38 tums hjulbas och en bakaxel markfrigång på 3,4 inches KFX erbjuder en solid åktur . Den främre spåret Avståndet är 27,2 inches och 27,6 tum för bakdäcken . Den KFX listas med en torrvikt på 245 pounds .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107610.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.