Hur du ändrar packboxläckage

De packboxläckage är de plast ringar som är i mitten av de främre gafflarna på din motorcykel . De främre gafflarna är de två metallrör att framhjulet är monterad mellan . Utan goda arbetsförhållanden packboxläckage på din motorcykel , kommer gaffel olja eller luft läcka ut och gafflarna kommer att misslyckas och som kan utsätta dig för allvarlig skada . Du behöver grundläggande verktyg och ca 45 minuter att byta båda packboxläckage . Saker du behöver
Motorcykel lift
Wrench in
Gummiklubba
platt skruvmejsel
Byte gaffel tätningar
Visa fler instruktioner
1 < p > lyft cykeln från marken med hjälp av motorcykeln hissen . Ta bort den främre hjulaxeln med en skiftnyckel och sedan knacka ut axeln stammen med gummiklubba .
2

Dra upp framhjulet från gafflarna . Lossa muttrarna på toppen av gafflarna vid basen av styret med hjälp av insexnyckel. Skjut gafflarna från klämman .
3

Bänd de gamla tätningarna av gafflarna med hjälp av platt skruvmejsel och skjut dem upp och av gafflarna . Skjut in de nya tätningarna på gafflarna och tryck ner dem tills de snäpper på plats . Byt gafflarna till klämmorna och dra åt dem . Sätt tillbaka hjulet på gafflarna på motsatt sätt som du tog bort den. Sänk cykeln till marken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107785.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.