Hur du installerar Suspension på en Motocross

Suspension är oerhört viktigt på motocrosscyklar. Felaktig upphängning kan påverka inte bara slitaget på din cykel, men också hur du rider och därmed din prestation under tävlingarna. Ställ in rätt fjädring på cykeln och prestera ditt personliga bästa. Instruktioner
1

Förstå olika sätt att justera din fjädring. Det finns två huvudområden för att anpassa fjädringen, på framsidan och på baksidan. Suspension är viktigt att villkoret om din ridning och hur ni kommer att utföra på banan.
2

Lokalisera fjädring justeringar. På baksidan av cykeln finns fjädring justeringar på gaffeln, våren och chock. Justera klicker på gaffeln och skruvarna på våren för att ändra täthet suspension. På chock, det finns kompression och rebound justering.
3

Gör justeringarna på framsidan av cykeln. Justera clickers på gaffeln och andra justeringar som kan göras på framsidan av cykeln. Dessa kommer att likna den bakre delen av cykeln, även om det kan variera mellan olika modeller. Kontrollera din motorcykel manualen för mer detaljerad information om justering av fjädring på din specifika cykel modell.
4

Test cykla och justera igen därefter. Om cykeln känns som det bottnar eller är alltför elastiska, skruva upp kompressionen lite eller justera fjäderförspänningen. Suspensionen för din cykel beror på din ram storlek, vikt, ridning förmåga och i viss utsträckning, det spår du rider på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106136.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.