Harley Night Train Specs

En del av Softail grupp av motorcykel kryssare byggda av Harley-Davidson, var nattåget endast säljs till den europeiska marknaden. Född 1998, fick cykeln ett bränsleinsprutningssystem år 2002 och en ökning till en 1580cc motor i 2006. Under 2009 var den sista versionen av cykeln produceras. Motor

2009 Night Train har en 1584 cc motor (siffran avser volymen i cylindrarna som täcks av kolvar). Det är en V-twin, betyder att den har två cylindrar som är anordnade i vinkel mot varandra. Den har två ventiler per cylinder. Motorn är en fyrtakts, vilket innebär att kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel. Den 2009 Night Train motor - kallas en Twin Cam 96 - producerar 87.9 ft-lbs av vridmoment

nattåget motorn har en borrning och slaglängd på 3,75 av 4,38 inches och ett kompressionsförhållande på 9,2 till en. . Hålet är diametern på motorns cylinder öppningen och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner. Kompressionsförhållande är förhållandet mellan volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter en komprimering stroke.
Transmission och Suspension

nattåget har en kedja slutväxeln system för att överföra motorns kraft till bakhjulet, och sex manuella hastigheter. Den främre hjulupphängningen på cykeln använder teleskopgaffeln, och bakfjädringen använder en stål twin swing arm. Bromsarna på nattåget är både 11,5-tums diameter skivor. En skivbroms är en metall skiva fäst vid hjulet. När kraft appliceras genom att dra i bromshandtaget, skjuter en tjocklek bromsbelägg mot skivan, vilket orsakar friktion och bromsa hjulet.
Mått

Night Train är en tung motorcykel, väger 656 £. torka. Den låga cruiser sätet är 25,2 inches hög. Nattåget är 94,5 inches lång. Den har en hjulbas på 66,9 inches och en markfrigång på 5,1 inches. Den rake (vinkel styrning) av cykeln är 32.3 grader och leden är 5 inches.

Harley kryssare har breda däck och nattåget levererar, med Dunlop MH90-21 54H främre däcket monterat på en 21-tums diameter hjul och en Dunlop 200/55 R17 78V däcket monterat på 17-tums diameter bakhjulet.

nattåget tank rymmer 5 liter bränsle, har Cykeln bränsleekonomi av 35 miles per gallon i staden och 54 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108473.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.