Hur man tar bort den bakdäck på en Honda Goldwing

Honda Goldwing är känd för sin pålitlighet, storlek, enkelt underhåll och bekväm körning. Tyvärr, när en olycka inträffar, och bakhjulet på cykeln måste lossna, om du vill fixa en lägenhet eller arbete på Goldwing bilfärd linje, kan det vara ganska en pärs. Få din Goldwing tillbaka på vägen på nolltid genom att lära dig att ta bort bakhjulet från din cykel hemma. Saker du behöver
matta eller mjukt tyg
Basic skiftnyckel uppsättning
Basic Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lägg ner en stor bit av mattor eller annat mjukt tyg för motorcykeln att vila på medan du arbetar. Cykeln kommer inte att vara på sin cykelställ eftersom stället inte höja bakhjulet tillräckligt högt från marken för att ta bort det.
2

Tips motorcykeln sakta och försiktigt mot tyget eller mattan och lägg det på sin sida. Du kanske vill be en vän om hjälp att förhindra oavsiktligt skada din Goldwing. Cykeln bör vila på Chrome vakter, inte på plasten.
3

Använd en hylsnyckel eller kombination skiftnyckel för att nå bakom vänster bakskärm och lossa fender bultar. Med fender bort av motorcykel, bör du se de fem muttrarna som håller bakhjulet på cykeln.
4

Använd en kombination skiftnyckel eller stor hylsnyckel för att ta bort de fem muttrarna som håller bakhjulet på plats. Lossa och ta bort axeln så att hjulet att glida ut ur baksidan av motorcykeln.
5

tillbaka bakhjulet genom att sätta den på plats igen, ersätter axeln och de fem muttrarna sedan dra dem ordentligt. Byt fender och cykeln är redo att gå. Var noga alla skruvar är åtdragna för att undvika en krasch eller annat fel på baksidan av cykeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106111.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.