Hur man installerar Efter Market Motorcycle Exhaust

Installera ett nytt avgassystem kommer liva upp din motorcykel. Det finns många olika stilar av rör som finns på marknaden för att få ljud och utseende du önskar. Installera ett nytt avgassystem är relativt enkelt, men att anpassa motorn att fungera ordentligt med det nya avgassystemet kan vara en utmaning. Innan du väljer och installerar din nya avgassystem, kolla din instruktionsbok för att ta reda på om motorn är redan inställd för avgas du har i åtanke. Saker du behöver
WD-40
Wrench
Avgaspackning
gängsmörja
Rag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla avgassystemet. WD-40 kan hjälpa dig att ta bort delar som är korroderade eller smutsig. Ta bort varje del av avgaserna individuellt - arbeta bakifrån framåt - är den mest effektiva metoden, men ibland är det enklast att ta bort avgaserna i ett stycke. Kolla din instruktionsbok för att se vad som rekommenderas.
2

Ta bort den gamla packningen ligger i avgasporten. Om det är svårt att hitta, sätta fingret i avgasporten och skjut den längs kanten tills du känner läppen av packningen.
3

Rengör utsatta delar på motorcykeln med en trasa innan du installerar det nya avgassystemet. Kol och andra bebyggda grime kan påverka installationen.
4

Badda nya avgas packning med gängsmörja, sedan in packningen i avgasporten.
5

Installera det nya avgassystemet börjar med huvudet röret. Följ tillverkarens anvisningar för installation. Dra åt bultarna som du arbetar från framsidan till baksidan. Efter avgassystemet är helt installerat, återvända till huvudet röret och dra åt bultarna ned helt, arbetar från framsidan till baksidan.
6

Justera förgasaren till det nya avgassystemet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107857.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.