Så ändrar Front Fork Oil på en 1200 Goldwing

Honda Goldwing 1200 är en cruiser-stil Honda motorcykel med en 1199cc motor. Framgaffeln på en Honda Goldwing 1200 är de två metall armar som går från styret ner till framdäcket. Gaffel olja är den hydraulolja som är inne gafflarna. Gaffeln oljan gör gafflarna att röra sig upp och ner, så att de främre gafflarna för att absorbera de flesta av de vibrationer och stötar som du rider över medan ridning Honda Goldwing på vägen. Du bör byta gaffel olja varje efter 50 timmars ridning. Saker du behöver
Motorcykel jack
Ratchet uppsättning
Gummihammare
insexnyckel
dräneringskärlet
Honda gaffel olja
Visa fler instruktioner

1

Ställ motorcykeln jack under motorn och lyft Goldwing från marken. Framdäcket måste vara helt bort från marken.
2

Ta bort axeln skruvsäkringssystem framdäcket på framgaffeln. Ta bort låsmuttern från axeln genom att använda spärrfunktion inställd för att skruva loss muttern.
3

Knacka axeln bulten ur framgaffeln och mitt i framdäcket med gummiklubba . Knacka axeln bulten tills du kan dra ut bulten ur däcket. Dra den främre däcket ut från mellan de två främre gafflarna. Ställ framdäcket, låsmutter och axelbulten åt sidan på en ren yta.
4

Lossa säkra klämman som håller de två främre gafflarna på styret med insexnyckel. Skruva av muttern på toppen av klämman för att lossa klämman. Skjut båda framhjulsgaffeln ur klämman.
5

Ta bort muttern på den övre änden av gaffeln och vrid gaffeln upp och ner i tråget. Låt båda gafflarna rinna helt.
6

Häll långsamt nya Honda olja motorcykel gaffel i båda gafflarna tills de är fulla. Tillbaka muttern till toppen av gaffeln. Byt gafflarna till klämman på handtaget. Dra åt klämman och byt framdäcket på gafflarna. Byt axeln till däcket och muttern till axeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106984.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.