Hur Packa en motorcykel avgassystem

Precis som alla andra komponenter i din motorcykel, kräver avgaserna uppmärksamhet från tid till annan. Med tiden kommer super-uppvärmda avgaser försämra ljuddämpande packning, ett tillstånd som presenterar sig hörbart i form av en högre avgasljud. Denna förpackning skyddar också ömtåliga inre avgaskanalskärnan inom ljuddämparen från kraftiga vibrationer. Detta tillstånd kan repareras eller förebyggas genom att ersätta förpackningsmaterialet ibland, med hjälp av en ompackning kit som erbjuds av de flesta eftermarknaden avgas tillverkare. Saker du behöver
Borrmaskin
Avgas packning kit (dessa kit brukar innehålla några nitar eller borr krävs) katalog Rivet Tool Review LOC-Tite eller liknande tråd-låsvätska
Skruvmejslar

Visa fler instruktioner
Förpacka Exhaust
1

bort ljuddämparen (om möjligt) för enklare hantering och för att undvika skador på ljuddämparen eller motorcykeln.

2

bort nitarna som håller ljuddämparens ändstycke med borrkronan som i re-pack kit. Addera 3

Skjut ut den inre avgaskanalskärnan noggrant. Undersök den inre kärnan för några uppenbara tecken på skada eller försämring, såsom hål och sprickor. Om den är skadad, kontakta tillverkaren för en ersättare kärna.
4

Dra ut den befintliga hyllorna materialet. Var noga med att ta bort så mycket av det som möjligt. Kasta den gamla packningen ansvarsfullt.
5

Rulla den inre kärnan inuti nytt förpackningsmaterial. Materialet bör monteras tätt runt kärnan med en liten mängd av slack att möjliggöra för expansion av avgaserna.
6

Byt den inre kärnan in i ljuddämparen skalet.
7

Sätt tillbaka ljuddämparens ändstycke med popnitar.
8

Sätt tillbaka ljuddämparen på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106960.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.