Hur du ändrar Fork Oil på en Honda CR 250

Honda CR250 är en racing dirt bike med en 249cc 2 takts motor gjord för snabb uthållighet banracing. Den CR250 motor är en av de mest enkla motorerna för att upprätthålla på marknaden idag. Den främre däcket sitter mellan de främre gafflarna, och gafflarna fungerar som stötdämpare. Gaffeln olja och tätningar måste bytas var 50 timmar eller så snart de främre gafflarna börja läcka. Saker du behöver
Motorcykel Lift
Wrench
Rubber spets hammare
insexnyckel
dräneringskärlet
Tänger
vanlig skruvmejsel
Nya Honda CR250 packboxläckage
Nya Honda CR250 gaffel olja
Visa fler instruktioner
1

lyfta hela ramen från marken med motorcykeln hissen. Leta axeln mutter som säkrar framdäcket på framgaffeln. Tag av axelmutter med skiftnyckel och sedan knacka ut axeln från mitten av det främre däcket med gummi spets hammare.
2

Lokalisera säkra klämman överst på styret. Det finns en säkring klämma för varje gaffel. Skruva loss klämmorna för båda de främre gafflarna med insexnyckel och dra båda gafflar bort av ramen. Addera 3

Placera drain pan under gaffeln. Ta avloppet muttern från botten av gaffeln med tång, och låt gaffel oljan rinna ner i tråget. Bänd bort gaffeltätning med vanlig skruvmejsel. Upprepa stegen för den andra gaffeln.
4

Skjut den nya gaffeln tätningen på gaffeln och tryck nedåt tills tätningen snäpper på plats. Sätt tratten i avloppet muttern hålet och häll i den nya gaffeln olja. Byt avloppet muttern och dra åt med skiftnyckel.
5

tillbaka gafflarna till styret och dra säkra klämmor med insexnyckeln för att säkra gafflarna på ramen. Byt ut däcket mellan de främre gafflarna. Knacka axeln hela vägen in i mitten av det främre däcket. Byt axeln muttern och dra åt den med tången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106915.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.