Hur man byter en hjälm ansikte Shield

Ansiktsskärmen på din gata motorcykel, smuts cykel eller ATV hjälm skyddar dina ögon och ansikte från flygande väg skräp, buggar eller stenar sparkade upp av fordon framför dig. Ansiktsskärmen är tillverkad av slitstarkt, hög slagtålig plast, och med regelbunden vård kommer att ge dig många miles av tjänsten. Men om ditt visir blir tråkig, repad eller sprucken, ta några minuter att byta den för bättre synlighet och ansiktsskydd. Saker du behöver
Liten, spårskruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Ansiktsskydd
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plastskydden från både pivot punkter i ansiktet sköld genom att bända upp dem försiktigt med en liten, platt skruvmejsel. Placera täcker undan för installation med den nya ansiktsskydd.
2

bort bromsen skruvar och brickor (om din hjälm och visir så utrustade) från ansiktsskydd genom att backa ut dem med en Phillips skruvmejsel i en moturs riktning.
3

Ta bort pivot skruvarna på pivot punkter på vardera sidan av skärmen med en Phillips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Placera skruvarna åt sidan för installation av din nya ansiktsskydd.
4

tag i visir och dra bort det från hjälmen. Placera skyddet åt sidan eller kassera den.
5

Skjut nya visir på plats på hjälmen, och se till att rada upp pivotpunkt hålen på de bakre hörnen på skärmen med de gängade rördelar på sidorna av hjälmen.
6

Sätt i pivot skruvarna och dra åt dem med en Phillips skruvmejsel i medurs riktning. Trä broms brickor och skruvarna (om sådana finns) i hjälm beslag strax framom svängpunkterna och dra på samma sätt.
7

Tryck på plastskydden på vridpunktema tills de snäpper på plats . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106914.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.