Vad Är Mopar 383 vridmomentkurvan ?

Den Mopar 383 är en del av Mopar : s B- serie av bilmotorer som har utvecklats specifikt för användning i Chrysler , Dodge och Plymouth fordon . I B-serien ingår även Mopar 350 , 361 och 400 . Mopar B Series

Mopar B serie motorer har utvecklats av Mopar företagskultur tekniska avdelning . Före utvecklingen av B-serien , var motorer utformade av flera olika ingenjörsavdelningar . Med skapandet av företagens tekniska avdelningen , är Mopar strömlinjeformad designprocessen .
Torque

Vridmoment en kraftfull svarvning eller vridande kraft . I ett motordrivet fordon , är den kraft som ges av motorn till frekvensomriktaren huvudet vridmoment . Det är oftast mäts i pund-fot ( lb-ft. ) . Den Mopar 383 kan producera mellan 375 och 425 Nm . av vridmoment vid 2800 rpm , beroende på årsmodell på motorn .
momentkurva

Den största skillnaden mellan motorns vridmoment och effekt är att vridmomentet inte alltid direkt producera rörelse . Däremot kan vridmomentet påverka den totala motorhastighet. Vridmomentskurvan av en Mopar 383 är ett diagram som mäter vridmomentet som en funktion av hastigheten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110849.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.