Brute Force 750 Kulled Problem

Kawasaki Brute Force 750 är en kraftfull och kapabel fyrhjulsdrift utility ATV som har genomgått flera förändringar och förbättringar , eftersom det har varit i Kawasakis lineup . För en kort tid , hade Brute Force några kulled och styrning frågor knoge . Det finns ett par enkla lösningar på dessa problem . Recall

Kawasaki utfärdade en återkallelse för några av Brute Force raden av ATV och ersatte kulleden med ett ersatta kit gratis . Kontrollera med Kawasakis webbplats eller din lokala återförsäljare för ditt VIN-nummer för att se om din ATV är på återkallelsen listan .
Eftermarknaden

eftermarknaden delar tillverkare erbjuder kulleden kit för Brute Force som ersätter fabriken kit med en mer kapabel enhet . Om din ATV är inte om återkallande , eller du helt enkelt vill byta ut dina leder fabrik boll med en högpresterande del , kontrollera eftermarknaden för tillgängliga avbytare .
Utökad garanti
< br >

Om du har köpt en utökad garanti och din ATV är inte på återkallelsen listan , kan din återförsäljare fortfarande byta kulleden kit gratis , förutsatt att de kan debitera ditt garantin leverantören för det . Kontrollera med din garanti leverantör och din lokala återförsäljare för specifik täckning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110363.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.