Hur man gör en kylarskyddet

Höga hastigheter på den öppna vägen kan vara lättare att njuta av på en motorcykel, men utan ordentlig skyddsutrustning på din cykel, kan du riskera livslängden på ditt fordon. Utan en kylarskyddet, projiceras en välriktad sten uppåt från vägen genom dina hjul kan ta en radiator av kommissionen. Radiator vakter skär också ner på smuts och lera som kan bygga upp runt din kylare och försvaga prestanda. Istället för att köpa en vakt varumärke för ett par hundra dollar, kan du snabbt skapa och installera en egen för mindre pengar. Saker du behöver
ståltrådsnät
tenn snips
Buntband (om nödvändigt) katalog Fästbultar med brickor (om nödvändigt) katalog Hylsnyckel
Motorcykel bruksanvisning
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Klipp en bit ståltrådsnät stor nog att passa över öppningen utsätta din cykel radiator med tenn snips. Ståltrådsnät kan köpas från en skärande tjänst eller en Biltema specialiserat sig på galler anpassning. Oroa dig inte om att skära mesh bit för stor eftersom den kan vikas tillbaka på sig själv för att spara utrymme.
2

Placera ståltrådsnät över öppningen till kylaren. Ibland har en cykel en radiator svepning i detta läge för kylning. Om det inte finns någon radiator svepning, se till att avståndet mellan nätet och kylaren är minst 30 millimeter under installationen.
3

Fäst hemlagad kylarskyddet till din cykel. Om din motorcykel har en radiator svepning, använd buntband för att fästa mitten och sidorna av kylarskyddet till höljet. Cyklar utan en radiator svepning har hål för att rymma bultar för en svepning eller vakt. Använd tenn snips att skära ett hål eller snitt stor nog att rymma bulten. Trä en bricka över bulten och sedan använda en hylsnyckel för att dra åt bulten på plats. Referens din motorcykel bruksanvisning för mer information om kompatibla Monteringsbult storlekar.
4

Vik överflödigt nätmaterial runt omkretsen av ståltrådsnät bakåt på sig själv. Använd tång för att förhindra stål poäng från att bryta huden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106081.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.