Hur Street Title en Dirt Bike

Dirt cyklar är konstruerade för att köras på slutna banor och stigar bort från allmänna gator. Men bränsleekonomin och lätt rideable arten av dessa off-road motorcyklar tilltala många motorcyklister, av vilka många föredrar att inte investera i en gata endast maskinen. De flesta stater över hela landet tillåter en rätt utrustad dirtbike att titeln och registrerad för gatbruk, men först efter att uppfylla stränga normer. Typiskt, omvandla en dirtbike för gatan är en dyr och tidskrävande process som kräver mycket fotarbete. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Department of Transportation kontor för en detaljerad lista över nödvändig utrustning och dokumentation. Hoppa inte över detta viktiga steg. Även om varje stat som gör street-konverteringar kommer att följa riktlinjer som fastställs av den federala regeringen, kan varje stat ha ytterligare krav och rutiner. På ett minimum, du måste dokumentation som förklarar att du är den rättmätiga ägaren av motorcykeln. Dessutom måste motorcykeln också utrustas med ett batteri, strålkastare, bakljus, blinkers, DOT-godkända däck och ett horn. Vissa stater kräver backspeglar och en hastighetsmätare med trippmätare.
2

Skaffa ett program för dubbla Registrering från din lokala Department of Transportation kontor eller via din statens DMV hemsida. Fyll i ansökan helt och ta den med dig till DMV kontoret.
3

Samla ägarbevisen och andra dokument av äganderätten, enligt kraven i Department of Transportation kontor. De flesta smuts cyklar byggda efter 2000 säljs med tillverkarens intyg om Origin (MSO), i stället för en avdelning av ägande. Kontakta generalagenten där du köpte motorcykeln, om du inte har utfärdats ett MSO. Ta både titel och MSO till DMV kontoret, om möjligt.
4

Installera rätt belysning och avgiftssystem på motorcykeln. Varje stat kommer att kräva din smuts cykeln att vara försedd med en strålkastare, bakljus och bromsljus. Blinkers kommer att krävas, om dirtbike byggdes efter 1973. Ett batteri måste vara utrustade så väl, ge tillräckligt med ström för att lysa upp belysning i 20 minuter utan en extra avgift på motorcykelns motor. En hastighetsmätare måste också utrustas, i de flesta stater. Flera Enduro eller Baja-typ byggsatser, som omfattar all nödvändig utrustning, är tillgängliga från eftermarknaden off-road leverantörer. Du kommer också att behöva byta motorcykelns off road-partisk däck med DOT-certifierade dubbla sport däck för användning on-och off-road.
5

Inrätta en inspektion möte med din lokala Department of Transportation kontor. Ta motorcykeln, Applikationen för Dual Registrering och avdelning eller MSO till utnämningen. En inspektör kommer att utvärdera motorcykeln och dess utrustning, när du har lämnat dina dokument. Du måste underteckna ett intyg som intygar att all utrustning är uppfyllda, efter att inspektören har godkänt din motorcykel. Du kommer att förses med en registreringsskylt, en ny titel och registreringshandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111320.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.