KX125 Fork Specifikationer

Kawasaki KX125 motorcykel anses vara en tävling dirtbike . De en - cylindriga , tvåtaktsmotor befogenheter den 192 - lb . cykel med en sexväxlad växellåda och kedjedrift genom att utveckla cirka 41 hästkrafter . Framgaffeln ger styranordningen och fjädring till KX125 . Fork Angle

gaffel vinkel , kallad rake på cykeln , är 27 grader . Om vridpunkt framhjulet var direkt ovanför navet i framhjulet i gaffeln vinkeln skulle genom noll grader . Ju högre rake vinkel desto mer linjärt stabilitet cykeln har . Street cyklar har krattor på mer än 30 grader , medan mer lättmanövrerad dirtbikes och cyklar sport har lägre gaffel vinklar .
Framfjädring

Den främre hjulupphängningen , en del av den främre gaffelanordningen , av KX125 använder patroner för att ge en effekt stötdämpare med en rörelse 11.81 inches . Som jämförelse är det bakvagnen en enda svingarm stötdämpare med 12,2 inches av resor .
Främre bromsar och däck

Kawasaki KX125 utnyttjar en enda skiva hydraulisk broms på både fram- och baksidan av cykeln. Cykeln använder en 80/100 R21 däck på framhjulet . Bakre bromsarna också hydrauliska skivbromsar med en något större 100/90 monterat R19 däck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108774.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.