Vad är Frame Sliders på en motorcykel som används för?

Samtidigt reser min motorcyle, farorna med vägen är oförutsägbara. Ram reglagen är en av de smartaste investeringarna du någonsin kommer att göra på din cykel. Billigt Armor för ditt foto Ride

Motorcykelram reglagen är ett av de billigaste sätten att minimera skador i händelse av en krasch. Varierar i pris från $ 40 till $ 100, ram reglagen är billiga jämfört med de potentiella kostnaderna för reparationer de kunde ha förhindrats om du kraschar.
Skydd med stil

Mest ram reglagen är visuellt diskreta och inte förringa det estetiska din motorcykel. Vissa företag är specialiserade på maskiner för att öka cykelns image, gör glidare a "bling" mod utöver en säkerhetsfunktion.
Endast den starka överlever
< p> Var försiktig med billigt gjorda ram skjutreglage, särskilt sådana med generiska baser gjuten aluminium som monteras med en förskjutning. Delrin plast är det bästa valet för ram skjutreglage, speciellt när den är monterad på högvärdig metall.
Bolt It On och Go

flesta frame reglagen är öst att installera, endast kräver avlägsnandet av en motor eller ram bult för att fästa dem på. Använd blå Loctite vid montering skjutreglagen.
Ett ben i taget

På vissa cyklar kan reglagen och barer krasch minimerar även personskador för föraren, eftersom deras funktion är att lyfta cykeln från marken medan det glider i sidled.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106604.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.