Hur man installerar Anti Rattle Clip on Bromsbelägg

Den primära avsikten med en anti-skallra klipp eller våren är att förhindra att en motorcykel bromsbelägg från att röra sig överdrivet i bromsoket. Utan någon av dessa små enheter, skulle din motorcykel låter som det hade en strumpa full av fjärdedelar kopplade till varje hjul. Lyckligtvis kommer moderna motorcyklar utrustade med dessa klipp, vilket innebär att de måste tas bort och installeras om varje gång du byter bromsbelägg. Oroa dig inte: installera slammerförhindrande klippet är en enkel uppgift. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Unbolt bromsoket från dess fästpunkt med en hylsnyckel . Vänd bromsok och ta bort bromsbelägg behålla stiften med en skruvmejsel. Dra bromsbelägg ur bromsok och kassera dem.
2

Placera slammerförhindrande klipp mellan de nya bromsbelägg. Rikta in hålen på bromsbelägg 'metallplattor uppbackning med öglorna på slammerförhindrande klipp.
3

Tryck bromsoket kolvarna i bromsoket huset med hjälp av en platt skruvmejsel och halka bromsbelägg och slammerförhindrande gem i bromsoket.
4

Rikta in hålen på bromsbelägg 'metallplattor uppbackning med hålen på bromsoket. Kontrollera att de anti-skallra klipp slingor är uppradade med bromsbelägg hålen. In låsstiften genom bromsok, bromsbelägg och slammerförhindrande slingor klipp. Dra fast stiften ner med en skruvmejsel
5

tillbaka bromsoket på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106777.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.