Hur du ändrar ett Off-Road motorcykeldäck

Off-road motorcykel däck är mycket lättare att ändra än stora fordonsdäck. Men det finns några saker att komma ihåg att hålla sig från att snatta en tub eller förstöra ett däck. Dessa saker kommer att hindra dig från att behöva byta däck mer än en gång. Saker du behöver
skiftnyckeln (skiftnyckel) katalog Hammer
Byte däck
ersätter slang (krävs Rördiametern tryckt på sidan av däcket) katalog Crowbar
Clean matta
Kopp tvålvatten
Visa fler instruktioner
bort det gamla däcket
1

Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort axelmuttern på däcket. Använd sedan en hammare för att knacka försiktigt på änden av klacken bulten och börja bulten genom axeln kammaren.
2

Dra klacken bulten helt ur axeln, och placera den på en ren matta. Skjut däcket något framåt och rulla av kedjan från däckets drevet. (Detta krävs endast vid byte av bakre däck.) Addera 3

Använd en kniv eller skruvmejsel för att trycka kärnan ventilskaftet av däcket och låt all luft ur röret.

4

Ställ däcket på en ren körning, drev ned. Använd en kofot för att börja att dra upp på sidan av däcket över fälgen. Börja strax ovanför däckets ventilskaftet, och arbeta dig helt runt däcket. Se till att alla tidigare platser du har pried stanna upp ovanför kanten kanten.
5

Reach i den öppna däcket och dra ut slangen. Dra den andra sidan av däcket från fälgen. Addera Installera det nya däcket
6

Rada upp det nya däcket med fälg och tryck över sidan av fälgen.
7

Skjut in den nya slangen i däcket, och linje dess ventilskaftet upp med ventilskaftet spåret i fälgen.
8

Använd kofot gång igen för att bända den andra sidan av däcket på fälgen. Titta under däcket på varje pry, och se till att kofot inte haka på röret. Detta kommer att hålla röret från att bli klämd.
9

När däcket har placerats på kanten, ställ den på slutet, och dumpa en liten mängd såpvatten runt båda sidorna av däcket, bara så vattnet drizzles ner i fälgen.
10

Pumpa däcket till önskad kapacitet, se till att däcket poppar ut på sin pärla. Den tvålvatten hjälper detta att ske lättare.
11

Placera däcket tillbaka på motorcykeln, och installera precis som du tog bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106314.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.