Hur man kontrollera oljenivån i en 1998 Suzuki Savage

Anses Japans första chopper-typ motorcykeln när den kom i USA i 1986, de 652cc encylindriga Savage erbjuds ryttare en smidig och lätt att rida chassi och styling att passa in med utseendet av motorcyklar kommer från Milwaukee. Till skillnad från de USA-tillverkade V-twin Harley-Davidson motorcyklar, men presenterade Savage en olje-nivå synglas som gjorde behålla cykeln så lätt som rider den. Synglaset gjort kontroll av oljenivå en smärtfri process som inte krävde ett enda verktyg. Instruktioner
1

Starta motorcykeln och låt motorn tomgång i fem minuter. Motoroljan blir varmt som motorn är igång, vilket ger en bättre indikation på oljenivån. Stanna motorn och slå av tändningen efter att oljan har värmts. Låt motorcykeln sitta i några minuter för att säkerställa att oljan har runnit ur motorn.
2

Stå på höger sida av motorcykeln och krypa ner tills du kan se glaset olja synen på höger sida av motorn, precis ovanför den högra fotpinnen. Ta tag i höger handtag och motorcykelns ram och dra motorcykeln från sin cykelställ. Håll cykeln lodrätt.
3

Observera uppgång oljenivån som olja fyller synglaset. Synglaset har en uppsättning av märken placerade nära toppen och botten av glaset, vilket indikerar motorns olja kapacitet. Helst ska oljenivån vara centrerad mellan de båda varumärkena. Om oljenivån är närmare botten märket, tillsätt en liten mängd olja i motorns oljepåfyllningen att höja oljenivån. Om oljenivån är nära toppen varumärket, använder en handpump för att suga små mängder olja ut från oljepåfyllningen.
4

Ställ motorcykeln på dess cykelställ.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107036.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.