2008 Cross Bones specifikation

Den 2008 Crossbone är en Harley-Davidson motorcykel som detaljhandeln nytt för $ 16.800. Liksom majoriteten av Harleys, är det en chopper-stil cykel med styret i framför föraren. Den är utformad för cruising på motorvägar och andra öppna vägar - det är inte så lättmanövrerad som mindre cyklar och skotrar. Motor

1,6-litersmotorn har två cylindrar arrangerade i en V-mönster. Den använder en fyrtakts tändningscykel och det är luftkyld.

Den har fyra ventiler, två på varje cylinder, som är arrangerade i ett horisontellt mönster. Det börjar elektriskt och tar premium bränsle.
Engine Performance

Motorn komprimerar bränslet vid ett 9,2:1 förhållande. Detta leder till möjligheten att skapa upp till 88 foot-pounds av vridmoment. Det blir 34 miles till gallon i staden och 54 på motorvägen, vilket gör det betydligt mer effektivt än de allra flesta bilar.

Den har sex hastigheter och en manuell växellåda.

Exteriör Specs

2008 Crossbone väger 700 pounds och är 90 inches lång. Estetiskt, fann LA Times recensent är mycket glädjande, med sin raka-shot avgassystem och holländska trim. Den kommer inte med en vindruta, som samma granskare fann frustrerande, särskilt på den öppna vägen. Som med de flesta motorcyklar
Transmission

är växellådan manuell. Den har sex hastigheter och använder en remtransmission, vilket betyder att motorn är ansluten till hjulen genom en flexibel rem. Detta är i motsats till kedjetransmissionen att några andra motorcyklar använder, och det kräver betydligt mindre underhåll eftersom den har färre rörliga delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108110.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.